- Componente anvelope
- Anvelope de iarna
- Sfaturi pentru intretinere anvelope
- Verificari periodice presiune anvelope
- Durata de viata a unei anvelope
- Cand trebuie sa inlocuim anvelopele

- Preturi anvelope
- Anvelope Bucuresti
- Vanzari anvelope
- Anvelope noi
- Importanta anvelopelor

- Anvelope auto
- Anvelope iarna
- Anvelope vara


anvelope 1

Anvelope vara

Poza Anvelope vara - 7 Anvelope vara


Odata cu trecerea primaverii, inevitabil vine si schimbarea anvelopelor de iarna cu cele de vara. Temperaturile incep sa creasca iar anvelopele de iarna nu mai sunt necesare pe un carosabil uscat sau umed. Prin urmare majoritatea soferilor care aveau anvelope de iarna fac schimbul cu anvelope vara.
La fel ca si anvelopele de iarna, anvelope de vara au utilitatea lor. Soferii isi cumpara anvelope pe baza topurilor facute de firmele de specialitate din Germania si pe rezultatele sondajelor facute pe site-urile specializate in testarea anvelopelor.
Sunt diferite tipuri de anvelope de la ultra performante pana la cele mai uzuale dimensiuni de roti, desigur si preturile variaza in functie si de firma producatoare, dar si de modelul anvelopelor.
Anvelope vara se comporta foarte bine pe asfalt uscat sau umed, dar nu se recomanda utilizarea lor cand carosabilul este acoperit de gheata sau mazga, de asemenea nici la temperaturi mai mici de 7 C, deoarece ele sunt proiectate pentru temperaturi foarte ridicate.


[ Cere informatii suplimentare despre Anvelope vara ]

Ce spun clientii despre Anvelope vara: » Ion » Cristi » Marian » Jean » Marcel » Petre » Florin

anvelope 2 anvelope 3
Anvelope, Jante, Service roti
Solutii la cheie:
ANVELOPE
JANTE
SERVICE ROTI